WELKOM

Licht uit, spot aan. Toi toi toi. Break a leg.

Zomaar wat clichés uit de theaterwereld. Dit is waar Terlouw Productions actief is. De theaterwereld dan, de clichés vallen vaak wel mee.

Terlouw Productions is gespecialiseerd in de geluids- en lichttechnieken van theaters en evenementen. Een middag sjouwen met spots en filters, doorspreken hoe het stuk zal verlopen, het stellen van de spots en checken of alles werkt, een uitdaging hier en daar, de geluidstafel ontdekken en dan de laatste doorloop. Het voordoek mag open!
Zo ziet een gemiddelde dag eruit voor Terlouw Productions. Na afloop zorgen we er uiteraard voor dat alles weer netjes op zijn plek is opgeborgen.

Terlouw Productions is een allround bedrijf voor theater en evenemententechnieken. We zijn deel van het interieur bij theaters zoals de Goudse Schouwburg en theater het Kruispunt. Hier zijn wij echt op onze plek, we weten hoe het theater in elkaar zit, waar alles ligt en hoe je het beste uit de zaal naar boven haalt. We zouden graag deel worden van de vaste crew in uw theater.

Ook reizen wij graag mee met theatergezelschappen. Het is iets moois om als een team een fantastisch voorstelling te mogen verzorgen. We raken op elkaar ingespeeld, leren het verhaal kennen en brengen het samen aan het (spotlight)licht voor de kijkers in alle theaters van Nederland.

Wilt u meer weten? We horen graag van u: 06-25314615

Theatervoorstellingen 

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle theater voorstellingen

Kindervoorstellingen 

Op deze pagina vind u een overzicht van alle kindervoorstellingen

Kleurenfilters 

Op deze pagina vind u een overzicht van alle lee filters.

Licht, het belangrijkste tijdens een theatershow.

The Show must go on

Freddie Mercury

ADRES:

Finsestraat 31

E-MAIL

info@terlouwproductions.nl

TELEFOON

06 25 31 46 15

nl_NLDutch