Wat wij doen

Wij brengen graag het licht in de duisternis van een theater: Terlouw Productions maakt uw theaterstuk af. Of uw festival of uw evenement. Dit doen wij door onze kennis en een kleine 10 jaar aan ervaring in te zetten op het gebied van licht en geluid.

In de theaters voelen wij ons thuis. We zijn graag deel van het reizende theatergezelschap net zo graag als dat we deel zijn van de technische ondersteuning van een theater zelf.

Met een theatergezelschap mee mogen, is ontzettend leuk en uitdagend. We leren het stuk kennen en willen mede daarom het stuk op elke locatie zo goed mogelijk neerzetten. Zo mochten we onder anderen mee met cabaretiers als SoundosDeng Boy en Madelijne Kool. Of wat dacht u van de kindervoorstellingen van Theater de Winter en Theater Van Santen?

Heeft u zelf niet alle middelen die u zou willen gebruiken voor de technische ondersteuning van uw stuk? Dan verzorgen wij ook de benodigde technische middelen.

Anderzijds is het ook fijn om een theater als thuisbasis te hebben, waar wij weten van de hoed en de rand. Zo kunnen we aan vele verschillende theaterstukken meewerken. U vindt ons dan ook veel in de Goudse Schouwburg en Theater het Kruispunt. Deze variatie droeg de afgelopen jaren bij aan de diversiteit die Terlouw Productions u nu kan bieden:

Zo biedt Terlouw Productions u lichttechniek voor een kindervoorstelling en geluid van kwaliteit voor een concert.

Terlouw Productions is echt een all round professional op het gebied van theater. Want wist u al dat Terlouw Productions ook graag meedenkt over het decor? We draaien de handen er niet voor om een passend decor te maken.

nl_NLDutch